Barnebursdag,  Mat

Mammas vaniljemuffins

Muffins er en favoritt her i huset og en vinner i barneselskapet. Her får du oppskriften på mammas vaniljemuffins og tips til den glutenfrie «fuskevarianten» fra Toro. For å bake mammas vaniljemuffins trenger du: 2 egg 2 dl sukker 3 dl hvetemel 1 ½ ts bakepulver 1 ss vaniljesukker 1 ½ dl melk 2 ss smør, smeltet avkjølt Glasur: Melis, litt van, konditorfarge og strøssel. Muffinsformer Slik gjør du:
  1. Rør egg og sukker til det blir eggedosis. Bland resten av ingrediensene forsiktig inn.
  2. Sett muffinsformene utover et stekebrett og fyll dem 3/4 fulle av røren. Stek muffinsene i midten av stekeovnen på 200 grader i 8 – 10 minutter.
  3. Pynt muffinsene med glasur og strøssel når de har blitt kalde.
Alternativt kan du kjøpe Toros pose med lyse muffins som er naturlig fri for gluten.
Tips til muffinsbakeren: Tre en gjennomsiktig plastpose nedi et litermål og hell røren oppi posen. Knyt igjen posen og klipp et lite hull i et hjørne slik at du kan fylle muffinsformene kontrollert. Flere tips til barnebursdagen finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.