Instagram

Kyllingmuffins

For å bake mammas vaniljemuffins trenger du:

  • 2 egg
  • 2 dl sukker
  • 3 dl hvetemel
  • 1 ½ ts bakepulver
  • 1 ss vaniljesukker
  • 1 ½ dl melk
  • 2 ss smør, smeltet avkjølt
  • Glasur: Melis, litt vann, gul konditorfarge, sukkerøyne og nonstop, evt. kokkosmasse som du farger gul med konditorfarge
  • Muffinsformer

Slik gjør du:

  • Rør egg og sukker til det blir eggedosis. Bland resten av ingrediensene forsiktig inn.
  • Sett muffinsformene utover et stekebrett og fyll dem 3/4 fulle av røren. Stek muffinsene i midten av stekeovnen på 200 grader i 8 – 10 minutter.
  • Pynt muffinsene med glasur, nonstop og sukkerøyne når de har blitt kalde. 

Alternativt kan du kjøpe Toros pose med lyse muffins som er naturlig fri for gluten – eller kjøpe ferdige muffins.

Mer påske her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *