Instagram

Pizzasnurrer av ferdig pizzabunn

Disse pizzasnurrene er enkle å lage, supergode og er perfekt på tur. En favoritt hos både barn og voksne. Dette er faktisk turmaten som du kan stikke innom butikken på veien for å kjøpe ingrediensene til og smekre den sammen på tur.

Du trenger: Ferdig pizzadeig, ferdig pizzasaus, raspet ost og ønsket fyll – for eksempel smårettskinke, salami eller revet kylling. Olje eller smør til steking.

Slik gjør du: Rull ut pizzadeigen på et flatt underlag. La den ligge på bakepapiret den er rullet inn i. Smør på pizzasaus, strø på raspet ost og ønsket fyll. Rull deigen sammen til en pølse og skjær opp i biter. Stek bitene i en stekepanne på stormkjøkkenet i litt smør eller olje på middels varme. Snu pizzabollene når de har blitt gyllen og stek på andre siden.

Mer turmat finner du her.

Legg igjen en kommentar