Instagram

Dinokake a la Ingvild

For å lage denne superkule dinosaurkaken trenger du: To sjokoladelangpannekaker og glasur (enten ferdig fra frysen, fra pose eller denne oppskriften), melis, gul, rød og blå konditorfarge, runde sjokolader som ser ut som steiner, grønn strøssel, noen lekedinosaurer og lekegress.

Slik gjør du:
1. Del den ene langpannekaken i to. Den ene halvdelen legger du oppå den ene halvdelen av den hele langpannekaken.

2. Den andre halvdelen lager du vulkanen av. Bruk et glass til å skjære ut 2 rundinger. Legg rundingene oppå hverandre og skjær dem litt skrått for å få «vulkanfasong».

3. Trekk alt med sjokoladeglasur, enten ferdiglaget eller denne oppskriften. Lag en tykk melisglasur (melis og vann), det som skal ut av glasuren farger du gul og oransje, det som skal se ut som vann farger du blått.

4. Bander kaken som på bildet.

5. Det blir ekstra kult med en kakefontene fra vulkanen.

Mer barnebursdag her.

Legg igjen en kommentar