Instagram

Påskekrans av perler

Du trenger: Perler, perlebrett, strykejern, bakepapir, papp, saks, limpistol og garn eller hyssing. Evt. synål og sytråd om du vil lage bein på kyllingene, og fjær hvis de skal ha vinger. Har du en isoporkrans liggende kan du bruke den istedenfor papp.

Slik gjør du: Perle påskemotiv og stryk dem. Klipp ut en sirkel med hull i av papp. Lim påskefigurene på pappen. Knyt litt garn rundt pappen for oppheng.

Føttene til kyllingene er laget ved å tre perler inn på en synål og sy dem på nederst på kyllingen.

Spiralene er laget ved å perle en enkel remse med perler på et stort brett og stryke den. Ta remsen av brettet og syk den helt flat på et underlag som tåler varme. Når den er flat og varm snurrer du den rundt en blyant og holder i ca. to minutter. BRUK HANSKER.

Mer påske her.

Legg igjen en kommentar