Instagram

Natursti med ville dyr

Vi traff på en tiger i skogen i dag og så en pingvin på stranden. I morgen blir det natursti hvor vi skal finne hele 12 dyr, blir dere med?

Hvis du Googler dyrene på listen under og klikker på «se i 3D» dukker de nemlig opp der hvor du er, gjennom telefonen din. (Du må ha en iPhone med iOS 11 eller høyere, eller Android smarttelefon med Android 7.0 eller høyere. Virker det ikke kan det hjelpe å bruke Google Chrome.)

Skriv ut skjemaet med bilder av dyrene nederst i innlegget eller skriv ned navnet på dyrene dere skal se etter på en lapp.

Gå på tur sammen med barna og dra opp mobilen med jevne mellomrom for å vise barna at det er en tiger i skogen eller en geit ved postkassene. Kryss ut dyrene dere ser på arket. Ta gjerne et bilde eller filme barna sammen med dyret som bevis på at dere fant det. Når alle dyrene er krysset ut blir det vel en liten påskeoverraskelse?

Du er kanskje også interessert i:

Sjekk ut boken Enklere småbarnsliv

One Comment

Legg igjen en kommentar