Mat

Gjesteinnlegg – Alt asiatisk på under 30 minutter

Jeg har dilla på asiatisk mat, men liker samtidig at middagen er på bordet ikke alt for lenge etter at vi har kommet hjem. Elisabeth (TuTu) bak bloggen AltAsiatisk tipser i dag dere foreldre der ute om enkle, raske, men utrolig smakfulle middagsretter på under 30 minutter. Og ja, alt er asiatisk. Klikk deg inn for å lese gjesteinnlegget.
Mitt navn er Elisabeth, eller TuTu som jeg kaller meg selv for i mine kanaler. Jeg har drevet den asiatiske matbloggen, Alt Asiatisk i 8 mnd, og dette er min andre gang jeg får gjesteblogge her! Stor takk igjen til Christine! I dag tenkte jeg å tipse dere om enkle, raske, men utrolig smakfulle middagsretter på under 30 minutter, som jeg håper vil falle i smak både hos dere og barna.  Håper dere har lyst til å inkludere noen av disse på middagsbordet fremover:
Kinesiske Gua Bao Buns:
Bao buns har blitt super trendy de siste årene. Hos oss er disse helt klart en stor favoritt, og det er kun fantasien som setter grenser på hva du kan fylle de fluffy bollene med. Denne versjonen med «glazed pork» er både enkel, smaksrik og lite tidskrevende å lage!
Vietnamesiske Sommerruller med Salma Laks og hjemmelaget ponzu saus:

Sommerruller er blant de mest populære oppskriftene på bloggen min. Denne super friske versjonen med salma laks tar deg kun 15 minutter å lage. Og skulle være være skeptisk til rå laks, kan de fint flamberes eller stekes også 🙂
Eggenudler med Peanøttsaus og fargerike grønnsaker:
Peanøttsaus har alltid vært populært her hjemme, og jeg kan nesten servere denne sausen med alt. Denne fargerike og næringsrike versjonen er i tillegg kjøttfri, for dere som ønsker vegetar oppskrifter i hverdagen.
Aromatisk kylling med vårløksolje:
Min absolutt store middagsfavoritt! Både når hverdagene er ekstra travle, eller når vi bare har cravings for noe ekstra godt. Selv med kun 25-30 minutter får du en utrolig mør kylling og en spennende vårløksolje som går perfekt sammen med nykokt ris 🙂
Enkel nudelsuppe på 5 minutter:
Sist, men ikke minst; Denne er for de som ønsker frokost, lunsj eller middag på 1,2,3! Ja, det tar deg maks 5 min å lage denne smakfulle nudelsuppen, som garantert blir gjentatt flere ganger når du først har testet den 🙂
Håper disse rettene faller i smak 🙂 Klem TuTu – Altasiatisk.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.