Mat,  Tradisjon

Nissekyss og marengsjuletre

Nissekyss og marengsjufletre

 

Du trenger for nissekyss:

En pakke Marengs Pavlova (eller lag marengs fra bunnen av)

Rød konditorfarge

Slik gjør du:

  1. Sett ovnen på 100 grader
  2. Lag marengsen som anvist på pakken.
  3. Ha halvparten av marengsen i en egen bolle eller en brødpose og bland litt rød konditorfarge i den andre halvparten.
  4. Legg bakepapir på stekebrettet og lag små sirkler med den hvite marengsen, for deretter å legge en liten klatt med rød marengs på toppen.
  5. Stek nissekyssene på 100 grader i to timer.

Marengsjuletrær lager du ved å fagre marengsen grønn, sprøyte den ut av en pose på bakepapir og strø strøssel over før steking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *