Mat

I matboksen til barna


Her kommer det forslag til hva barna kan få med seg i matboksen. Kommenter gjerne under dersom du har forslag som burde vært med på listen.

Brødskiver med pålegg og en snacks (se under).

  • Forslag til pålegg: Leverpostei, prim, skinkeost, makrell i tomat, syltetøy, kaviar, skinke, ost og peanøttsmør.

Grove pizzasnurrer

Horn med

  • brie, honning og spekeskinke
  • ost og skinke

Minipai/matmuffins (kan fryses), med pølse, skinke eller kjøttdeig.

Pannekaker/lapper:

  • Bananpannekaker
  • Grøtlapper
  • Havrelapper (2 dl havregryn, 2 dl melk, 2 egg)
  • Pannekaker med ost og skinke

Polarbrød med pålegg

Snacks i matboksen

  • Yoghurt klemmepose (kan legges i frysen kvelden før, så holder den maten kald)
  • Kokt egg
  • Nøtter
  • Frukt: Druer, eple, melon, pære, kiwi. Spray gjerne litt sitronsaft på oppkuttet eple og pære for å unngå at de blir brune.
  • Grønnsaker: Gulrot, cherrytomater, sukkererter, agurk, paprika
  • Bær: Blåbær eller bringebær

Vafler (kan fryses)

  • Havrevafler med raspede grønnsaker i
  • Søtpotetvafler
  • Vafler med ost og skinke
  • TIPS: Grove vafler med smør og syltetøy kan fryses i porsjonspakker og legges frossen i matpakken om morgenen.

Wraps (tacolefser eller speltlomper) med

  • Aioli, kyllingskinke, mais, ruccola og pære
  • Baconost, ost, skinke, agurk
  • BBQ saus, kyllingskinke, salat, mais
  • Fiskepinner, salat, agurk, mais, tomat og dressing av 50/50 rømme og salsa
  • Kremost med urter, røkelaks og ruccola
  • Kremost med krydder, skinke
  • Majones, skinke, salat og agurk, mais
  • Philadelphia naturell, kyllingskinke og ost
  • Philadelphia naturell, salami og agurk
  • Philadelphia naturell, smårettskinke, salat og agurk
  • Philadelphia naturell, spekeskinke, ruccola og litt eple
  • Philadelphia naturell, ruccula og røkelaks
  • Sweet chili saus, kyllingskinke, salat, raspet gulrot
  • Thousand Island dressing, salat, raspet gulrot og bogskinke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *