Friluftsliv,  Mat

Turpizza

 

Pizza stekt på stormkjøkken er supergodt!

Du trenger:

Pizzabunn:

Ca. 400 g hvetemel

2 ts bakepulver

1 ts salt

Ca. 4 dl kokosmelk (kan gjerne bruke lett)

Topping:

Pizzasaus (Peppes sin passer fint)

Ønsket fyll, eksempelvis spekeskinke, små salami og raspet ost eller tacorester, ost

Slik gjør du:

Dersom du skal lage pizzaen samme dag – bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin – tilsett litt kokosmelk eller vann om gangen slik at deigen ikke blir for tynn, men den skal være klissete. Putt deigen i en pose.

Dersom du ikke skal lage pizzaen samme dag – ha alle de tørre ingrediensene i en pose. Tilsett kokosmelken (eller vannet) ca. 30 min før du skal steke den og kna godt utenpå posen slik at alt blander seg.

Ha olivenolje i pannen. Ta en klump med deig og trykk den ut i pannen med en gaffel eller en barnestekespade. Ta på pizzasaus, ønsket fyll og stek pizzaen på svak varme under lokk til osten smelter (ca. 8 min).

One Comment

Legg igjen en kommentar