Instagram

Det beste lasagnetipset?

Her om dagen skulle jeg lage lasagne og den vanlige formen var skitten. Så jeg brukte denne formen som er 20 x 30 cm. Først tenkte jeg at den var for liten, men det viste seg at størrelsen var HELT perfekt

  • Det er akkurat plass til tre plater per lag
  • Og jeg fikk brukt opp alle de 9 platene i pakken
  • Uten å måtte knekke til noen plater 
  • Uten fare for overlapping

Jeg elsker det!

Et annet lasagnetips er å bruke opp grønnsaker fra kjøleskapet som har sett bedre tider, i denne lasagnen har jeg kamuflert inn tre gulrøtter som hadde mistet spensten, en skrukkete paprika og en pakke slappe cherrytomater. Jeg koker gulrøttene og kjører dem til pure i blender før jeg blander dem inn i sausen for et silkemykt resultat.

Leserne mine har også noen lasagnetips på lur:

  • Hvis barna ikke liker hvit saus, kan du prøve mascarponeost, Cottage Cheese eller Creme Fraiche.
  • Pastaplatene kan byttes ut med speltlomper og spinat.
  • Platene kan også byttes ut med tagliatelle – ha all kjøttdeigen i bunn, legg et godt lag med knust tagliatelle, hvit saus og til slutt litt ost.
  • Du kan ha i rester av åpne salasglass og andre tomatting.
  • Lasagne kan fint lages dagen før.

Flere middagstips finner du her.

Legg igjen en kommentar