Instagram

Kanelboller av ferdig pizzadeig

Du trenger: Ferdig pizzabunn, blanding av smør/sukker/kanel som du gjør klar hjemme i en boks med lokk, slikkepott og primus – helst med lokk (har du ikke klokk til primusen kan du bruke ett fra en gryte som passer). Litt knust mørk (eller lys) sjokolade er også digg.

Slik gjør du: Rull ut pizzadeigen, gjerne på et sitteunderlag – bunnen ligger jo allerede på et bakepapir i pakken. Smør smørblandingen på pizzadeigen med en slikkepott, et tynt lag er nok – strø over sjokolade hvis du vil. Skjer opp i passe store bolleemner og stek på primusen på svak varme i noen minutter på hver side, helst under lokk. Steker du på deigsiden av bollen, ned kuttsiden ut til siden, blir det mindre gris – se bildet under.

Takk for tips @scjilbred, som har funnet tipset hos @bodildall.

Hun kan også melde om at Nugatti på pizzadeigen blir til nydelige sjokoladeboller.

Boller på stormkjøkken

Mer turmat finner du her.

Legg igjen en kommentar