Instagram

Kanelboller av ferdig pizzadeig

Du trenger: Ferdig pizzabunn, blanding av smør/sukker/kanel som du gjør klar hjemme i en boks med lokk, slikkepott og primus – helst med lokk (har du ikke klokk til primusen kan du bruke ett fra en gryte som passer).

Slik gjør du: Rull ut pizzadeigen, gjerne på et sitteunderlag – bunnen ligger jo allerede på et bakepapir i pakken. Smør smørblandingen på pizzadeigen med en slikkepott, et tynt lag er nok. Skjer opp i passe store bolleemner og stek på primusen på svak varme i noen minutter på hver side, helst under lokk.

Takk for tips @scjilbred, som har funnet tipset hos @bodildall.

Hun kan også melde om at Nugatti på pizzadeigen blir til nydelige sjokoladeboller.

Mer turmat finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *