Instagram

Koselige bursdagstradisjoner

Her i huset er bursdagsmorgenen helt spesiell.

I dag hadde mannen bursdag. Han fikk sove lenge og ble vekket med kaffe og kake på sengen. Kake i en kopp er helt genialt på bursdagsmorgener. Se oppskriften under (bilde fra boken Enklere Småbarnsliv). Visste du at legofigurer kan holde et bursdagslys? Litt folie rundt plastdingsen til lyset er alt som trengs. Den bør stikkes på en kake eller stå på et legobrett, for den velter fort hvis ikke.

Lag gjerne en liste med faste spørsmål som du stiller barnet hver bursdag og tar vare på. Det er artig å se hvordan svarene forandrer seg med tiden. Du kan også bruke dette ferdige oppsettet som kan skrives ut fra nettsiden til boken. Bursdagsintervju passer fra det året barnet fyller tre år.  Klikk på bildet under for å få det opp som PDF.

Barnebursdag finner du her.

Legg igjen en kommentar