Gøy for og med barn

Vårt lille «evighetsprosjekt»

Har mini alltid lyst til at dere skal perle de store tingene, men mister interessen nesten før dere har begynt? Da er dette prosjektet for dere. De små ballongene er nemlig bare fire perler i en firkant som limes på den store ballongen etterhvert som dere har perlet flere. Den kan fint henges på veggen før den store ballongen er fylt opp.

Du trenger: Perler, perlebrett, bakepapir, strykejern, papp, ståltråd (eller hyssing) og limpistol.

Slik gjør du: Perle huset. Klipp ut en ballong i papp, vi brukte pappen på et brett med brusbokser. Lim ballongen og huset sammen ved hjelp av limpistol og ståltråd (eller hyssing), som på bildet under. Lag en liten U av ståltråden for å lage oppheng som du limer fast som på bildet.

Perle små ballonger og lim på den store ballongen.

Inspirasjon hentet på Pintrest, litt freestyle – fra Disneys «Up».

Mer perler finner du her.

Legg igjen en kommentar