Instagram

Monsterepler

Monsterepler halloween snacks

Du trenger for monsteret til venstre: Epler, sukkerøyne, sukkerlim, peanøttsmør og små marshmallows.

Slik gjør du: Kutt eplet opp i båter og lim øyne på halvparten av båtene, varier gjerne med antall øyne per båt. Smør peanøttsmør på en eplebåt med og en eplebåt uten øyne. Fest små marshmallows på en av delene og klistre dem sammen.

Du trenger for monsteret til høyre: Epler, sukkerøyne, sukkerlim, solsikkefrø og små tomater.

Slik gjør du: Kutt eplet opp i båter og lim øyne på halvparten av båtene, varier gjerne med antall øyne. Stikk solsikkefrø inn som tenner på eplebåten med øyne, men la det være et bart område til «tungen». Legg eplebåten med øyne og tenner oppå en bar eplebåt. Del tomater i to og stikk inn en halv tomat som tunge.

Tips: Du kan også bruke jordbærskiver som tunge.

Mer Halloween her.

Legg igjen en kommentar