Boken

Enklere småbarnsliv blir bok!

#Reklameforegenbok

Jeg har skrevet bok! Og tittelen er selvsagt «Enklere småbarnsliv». 

Mange har etterlyst litt informasjon om hvem som står bak @enkleresmabarnsliv. Jeg heter Christine, er gift med Tom og har to barn på 2 og 4 år. Jeg jobber som advokat og dette er mitt hobbyprosjekt. Målet er blant annet å hjelpe andre småbarnsforeldre med å få hverdagen til å gå opp og gi dere inspirasjon til spennende ting dere kan finne på sammen med barna.

Bokprosjektet startet med en liste i notatappen min på telefonen med mange gode tips fra ulike nettsteder, Instagram og Pinterest, samt egne ideer. Etter hvert ble listen så uoversiktlig at jeg ikke fikk brukt noen av dem. Jeg åpnet derfor et Word-dokument for å strukturere tipsene. Bokideen kom da en venninne ba meg om å sende henne dokumentet fordi hun trengte det. Da slo det meg at alle småbarnsforeldre trenger vel dette? To år har jeg brukt på å samle alle disse tipsene mellom to permer. Underveis har jeg lagt ut små drypp fra boken på Instagram, Facebook og enkleresmabarnsliv.no, men boken er så mye mye mer enn det dere har sett her inne.

Det er fantastiske @friskforlag som skal gi ut boken og det er ikke lenge til den kan bestilles slik at den kan ligge under juletreet. Den perfekte gave til alle småbarnsforeldre! Illustrasjonen er av familien min og er tegnet av flinke @catcandraw.

Alle innlegg om boken og planleggeren finner du her.

Legg igjen en kommentar