Lister +

Minnekiste

Jeg har kjøpt en stor kiste i metall fra Søstrene Grene til hvert av mine barn. Denne er perfekt til oppbevaring av minner til barna. Her kan du legge noen plagg fra barnet var baby, en avis fra den dagen de ble født, deres første sko, noen få favorittleker som de har vokst ifra, favorittbarneserviset deres, album fra de første årene, kunstbøkene deres og noen kladdebøker fra hvert trinn på skolen. Jeg kjøper også klistremerker fra steder vi besøker sammen med barna, som jeg klistrer på kisten for at den skal bli enda mer minneverdig. Jeg kom på dette en stund etter at yngstemann ble født, så jeg ble veldig fornøyd da jeg fant ut at redbubble.com selger klistremerker fra hele verden slik at jeg fikk med alle stedene vi allerede hadde besøkt.

Flere lure tips finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.