Mat

Chili Con Carne i saktekoker

Her har jeg tatt restene fra middagen i et tomt sylteagurkglass slik at jeg kunne nyte en god lunsj på jobben neste dag.

Forberedelse: Ca.10 min.
Koketid: 7-8 timer på low.

Du trenger, til 8 porsjoner:
1 gul løk, i små biter
En grønn paprika, i små biter
En rød paprika, i snø biter
En boks med svarte bønner, skylt
En boks med hvite nyrebønner, skylt
En boks med hakkede tomater
En boks med cherry tomater
En liten boks med mais
4 fedd hvitløk, presset
1 ss paprikakrydder
3 ss chilikrydder
2 ss spisskumen
2 ts oregano
4- 500 g kyllingfilet i biter
4 dl vann
2 terninger hønsebuljong

Slik gjør du:

  1. Ha alle ingrediensene i saktekokeren og tilsett 4 dl vann og to terninger med hønsebuljong.
  2. La det putre på low i 7-8 timer.

Mer saktekoker finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *