Barnebursdag

Iskake på under 5 minutter

Du trenger: To liter fløteis vanilje og ønsket pynt.

Slik gjør du: Ta isen ut av frysen, ta av lokket og la den stå fem minutter i romtemperatur før du velter den over på et fat. Pynt isen med ønsket pynt, jeg brukte strøssel. Strøsselen fester seg fint når det ytterste laget har smeltet litt. Du kan også pynte med for eksempel nonstop, Smash, smågodt, frukt, bær, sjokoladesaus, karamellsaus etc.

Ønsker du å lage vimpelen på bildet trenger du to grillspyd, litt hyssing, whasitape, sprittusj og saks. Tape noen remser med tape på hyssingen, se bildet under og klipp dem til som vimpler ved å klippe små hakk. Skriv på ønsket tekst og knyt hver side av hyssingen fast i hvert sitt grillspyd.

Flere tips til barnebursdagen finner du her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.