Barnebursdag

Iskake på under 5 minutter

Ved å velte en 2-liters vaniljeis over på et fat og hive på litt pynt, har du en dekorativ og digg iskake på under 5 minutter. Opp-ned-iskake er rett og slett et genialt konsept.

Du trenger: To liter fløteis vanilje og ønsket pynt.

Slik gjør du: Ta isen ut av frysen, ta av lokket og la den stå fem minutter i romtemperatur før du velter den over på et fat. Pynt isen med ønsket pynt, jeg brukte strøssel. Strøsselen fester seg fint når det ytterste laget har smeltet litt. Du kan også pynte med for eksempel nonstop, Smash, smågodt, frukt, bær, sjokoladesaus, karamellsaus etc.

Ønsker du å lage vimpelen på bildet trenger du to grillspyd, litt hyssing, whasitape, sprittusj og saks. Tape noen remser med tape på hyssingen, se bildet under og klipp dem til som vimpler ved å klippe små hakk. Skriv på ønsket tekst og knyt hver side av hyssingen fast i hvert sitt grillspyd.

Sjekk ut andre varianter av opp-ned-iskaken her:

 

Flere tips til barnebursdagen finner du her.

Iskake med ballonger og dådyr
Opp-ned-iskake til 17. mai

Legg igjen en kommentar