Gøy for og med barn,  Lister +

Gi DUKTIG minikjøkken fra Ikea en makeover

Jeg kjøpte et brukt Ikea DUKTIG minikjøkken på finn.no for 250 kr, malte det hvitt og spraylakket de sølvfargede delene i gull.

Slik gjør du:

  1. Skru av de sølvfargede delene og vask over med litt salmiakkvann for å fjerne fett og smuss. La tørke helt før du sprayer dem med Quick Bengalack i gull (helst ute).
  2. Mal de trehvite delene av kjøkkenet hvite med en maling som tåler litt røff behandling. Bruk gjerne maskeringstape for å unngå hvitmaling på det som allerede er hvit, eller gi hele kjøkkenet et strøk med penselen ved det siste strøket.
  3. Når alt har tørket monterer du kjøkkenet igjen.
Slik så kjøkkenet ut da jeg kjøpte det på finn.no

For mer inspirasjon kan du søke på «ikea kitchen kids makeover» på Pintrest eller #ikeaduktig på Instagram. Her vil du se at du blant annet kan dekke benkeplaten med kontaktplast med marmormønster, sette en plate i «hullet» bak vasken som kan tapetseres, samt få mange andre gode ideer. Ikke akkurat enklere småbarnsliv, men fint ble det.

Sjekk ut kjøkkenhjelperen her.

One Comment

Legg igjen en kommentar