Instagram

Planlegger for familien

Endelig er 2024 planleggeren fra Enklere Småbarnsliv her. Den har blitt fort utsolgt de siste fire årene, så her gjelder det å være rask. Den perfekte planleggeren for småbarnsforeldre.

Nå er det snart tid for å sette 2023-planleggeren i bokhyllen sammen med historiebøkene, og til å ta i bruk den rykende ferske planleggeren for 2024.

I starten av hver måned ligger det to planleggingsark, og for hver uke får du blant annet en egen middagsplanlegger, slik at du enkelt kan bla deg tilbake i ukene for middagsinspirasjon eller slå opp i listen over enkle middager og fylle inn. Her får du samlet alt på ett sted; gjøremålslister, treningslogg (eller noe annet du vil logge), middagsplaner, avtaler, møter, regnskap , hvem som er hjemme på planleggingsdager og sykt barn, habit trackers, spareark og alt annet du trenger. Det blir oversiktlig, og kanskje synes du, som meg, at det er veldig tilfredsstillende å krysse ut «to do»-ene dine etterhvert som de er fullført?

Bakerst i planleggeren er det en liten papirlomme hvor du kan ha liggende noen kontanter, et bursdagskort, plaster eller noe annet som du vil ha i beredskap.

Klikk den hjem med Vipps her.

Legg igjen en kommentar