Instagram

Nytt år, nye muligheter

Nå er det tid for å sette 2022-planleggeren i bokhyllen sammen med historiebøkene, og til å ta i bruk den rykende ferske planleggeren for 2023.

Selv er jeg superfornøyd med Enklere Småbarnsliv-planleggeren etter å ha brukt den i tre år, men det er ekstra stas å få gode tilbakemeldinger fra andre som bruker planleggeren. Elin, som er alenemor til to barn, skriver blant annet at planleggeren reddet livet hennes. Tenk det da!

I starten av hver måned ligger det to planleggingsark, og for hver uke får du blant annet en egen middagsplanlegger, slik at du enkelt kan bla deg tilbake i ukene for middagsinspirasjon eller slå opp i listen over enkle middager og fylle inn. Her får du samlet alt på ett sted; gjøremålslister, treningslogg (eller noe annet du vil logge), middagsplaner, avtaler, møter, regnskap , hvem som er hjemme på planleggingsdager og sykt barn, habit trackers, spareark og alt annet du trenger. Det blir oversiktlig, og kanskje synes du, som meg, at det er veldig tilfredsstillende å krysse ut «to do»-ene dine etterhvert som de er fullført?

Bakerst i planleggeren er det en liten papirlomme hvor du kan ha liggende noen kontanter, et bursdagskort, plaster eller noe annet som du vil ha i beredskap.

PS: En annen bonus med å bruke en planlegger som dette, er at hvis du blir spurt om du vil være med på noe som du egentlig ikke har lyst til, kan du si at du må hjem å sjekke kalenderen din. Det er gjerne lettere å sende en SMS i etterkant og svare at det dessverre ikke passet.

Klikk her for å bestille.

Den har blitt fort utsolgt de siste tre årene, så her gjelder det å være rask. Den perfekte planleggeren for småbarnsforeldre <3 

Her er noen tilbakemeldinger på planleggeren fra tidligere år:

Jeg har også fått mange tilbakemeldinger fra kunder som har brukt planleggeren fra enklere småbarnsliv som et planleggingsverktøy for delt foreldreansvar. Barnas fritidsaktiviteter, bursdager de skal i, planleggingsdager og lignende føres inn i planleggeren. Og planleggeren følger barnet.

Klikk planleggeren hjem med Vipps eller Klarna her.

Legg igjen en kommentar