Du trenger (4 personer)
Til sausen
- 500 g cherry tomater
 - 400 g fetaost
 - 4 fedd hvitløk
 - 2 dl olivenolje
 - 1 ts salt
 - 1 ts malt sort pepper
 - 2 ts tørket oregano
 - 2 ts revet sitronskall
 - 4 ss frisk basilikum
 
Pasta
- 4 porsjoner av din favorittpasta
 
Slik gjør du:
- Ha tomater og knuste hvitløksfedd i en ildfast form. Bland inn halvparten av olivenoljen, saltet og pepperet.
 - Legg fetaosten midt i formen og hell over resten av oljen, saltet og pepperet. Dryss over oregano og sitronskall.
 - Stek midt i ovnen på 230 grader i 25-30 minutter – til tomatene er helt myke.
 - Kok pastaen som anvist på pakken.
 - Ta formen ut av ovnen, ta i basilikum og bruk en gaffel til å knuse tomatene og fetaosten, samt til å blande alt godt sammen.
 - Ha i pastaen og bland godt.
 - Server med en gang, gjerne med hvitløksbrød.