Barnebursdag

Søt glutenfri gulrotkake

Ta utgangspunkt i Stines glutenfrie gulrotkake på bildet under, men lag dobbel porsjon med ostekrem. Istedenfor å steke kaken i en langpanne, steker du den i to runde kakeformer. Avkjøl kakene, legg en av kakene på et kakefat, smør et lag ostekrem på toppen og legg den andre kaken oppå. Dekk deretter hele kaken med ostekrem.

Pynt kaken med strøssel, noen rengjorte lekedyr med festhatter og vimpler. Jeg har laget en mal som du finner her. For å lage vimplene klipper du dem ut, bretter dem i to og limer dem fast på litt hyssing eller garn som du binder fast i to grillpinner. Fremgangsmåten for festhattene finner du her.

Tips: Til hattene og vimplene kan du også bruke vanlig farget papir, gavepapir eller skrive ut papir fra Internett. Google for eksempel «Glitter Colored Confetti Digital Paper», «Printable Scrapbook paper» eller «Digital Paper Polka Dot».

En enklere versjon er å kjøpe to ferdige runde kaker på butikken og litt ferdig glasur.

Mer barnebursdag her.

Legg igjen en kommentar