Instagram

Gøy i badekaret

Overrask poden med et bad i mørket, kun med lys fra glowsticks. Pass på at det ikke er hull på glowsticksene og at barna ikke tar dem i munnen.

Du får kjøpt glowsticks på blandt annet partyking.no.

Blås opp noen ballonger og ha dem i badekaret når barna bader – en hit her i huset.

Blått vann i badekaret: Fyll vann som vanlig og tilsett blå vannløselig konditorfarge.

Pompoms i badekaret: Det er gøy å fange pompoms med en liten sil i badekaret. Etter badet skyller du igjennom dem og legger dem til tørk, så kan du brukes igjen og igjen.

Bade med Duplo eller Lego I dag ble Duplobad på de små, noe som var stor suksess.

Badekaret kan brukes uten vann: Med noen tepper, puter og leker blir barekaret med ett forvandlet til en helt ny lekearena.

Lag egne badeklistremerker: Klipper du ut figurer og bokstaver av kluter, blir de med ett forvandlet til artige «klistremerker» til badekaret. De kan dyppes i vann og klistres på glatte overflater som badekaret eller fliser, de klistrer seg til huden og de «svømmer» i vannet.

Du trenger: Kluter a la de på bildet (vi brukte First Price sine universalkluter) og saks.

Slik gjør du: Klipp ut figurer og boksataver fra klutene. Hvis du ikke vil klippe for frihånd kan du streke opp på kluten før du klipper. Hvis du ikke er stø på tegnehånden kan du skrive ut sjablongene under.

Klikk på bildet under for å skrive ut maler til badeklistremerkene gratis.

Boblemaskin lager du med en 0,5 liters plastflaske, kniv, sokk og såpevann. Skjær bunnen av flasken og tre en sokk over. Dypp bunnen i såpevann og blås gjennom tuten.

Andre tips til badekaret er små tuber med konditorfargerester i som kan bli små vannpistoler, vannperler «orbeez», playdoo ment for vann (apoteket), å fryse små plastdyr i skåler med vann som vil smelte i badekaret eller allverdens med kjøkkenredskaper.

Mer gøy for barn finer du her.

Legg igjen en kommentar