Instagram

Corn Dogs

Du trenger:

  • 10 grillpølser
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1,5 dl maismel
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1,5 ss sukker
  • 1,5 ts salt
  • 2 egg
  • Ca. 4 dl melk
  • Frityrolje
  • 10 grillspyd

Til servering:

  • Ketsjup
  • sennep

Slik gjør du:

  • Varm opp oljen til ca. 180 grader i en stor gryte.
  • Visp sammen alt det tørre og egg, spe på med litt og litt melk til konsistensen minner om en litt tynn babygrøt.
  • Hell røren i et høyt glass.
  • Stikk grillspydene inn i pølsene og dypp dem en etter en i glasset med røre, før du legger dem i den varme oljen.
  • Friter til de får en gylden farge.
  • Server med ketsjup og sennep.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *