Boken

Svaret er: Ja, så klart! (og muligens en rampenisse med egen garderobe)

Mange har spurt meg om det er mulig å få kjøpe bare boken eller bare planleggeren til Enklere småbarnsliv under forhåndssalget. Svaret er at det er klart at du kan det!

Forlaget har fikset en god pris på begge deler, så nå får du eventuelt boken til kun 349,- og planleggeren til 339,- hele forhåndssalgsperioden. For de som ønsker det, får du også en nice pakkepris med begge deler for 498,-.  Klikk deg inn her.

I tillegg har jeg laget en liten konkurranse. Under kapittelet «Tradisjon tro» i boken, skriver jeg litt om rampenissen og kommer blant annet med forslag til mange enkle og noen mer kompliserte sprell som den kan finne på i adventstiden. 

Alle som forhåndsbestiller boken min (inkludert dere som allerede har bestilt) innen 22. november, er med i trekningen av rampenissen på bildene. Mammaen til en god venninne av meg har strikket genser og nikkers til den, og jeg har sydd noen plagg og en liten sovepose til den som dere får se ved å bla i bildene.

PS: Nevnte jeg at dette er den perfekte julegaven til alle med små barn i hus? Bestiller du nå sendes både bok og planlegger til deg fra forlaget den 9.desember.

Tips gjerne en venn som vil like dette.

Mer om boken her.

Legg igjen en kommentar