Mat

Paprikakylling i Crock Pot

Denne paprikakyllingen er supesaftig med masse smak, dette er hverdagsluksus på sitt beste.

Forberedelse: Ca. 15 min Koketid: Ca. 6 timer på high eller 9 timer på low. Ca. 4 porsjoner.

Du trenger:
600 g kyllinglårklubber
4 ss hvetemel
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss olje
1 ss smør
1 stor gulløk, finhakket
3-4 ss paprikakrydder
Litt chilikrydder om du vil
3 ss tomatpure
2 dl kyllingkraft

Til servering:
Ca. 1 dl rømme – tilsettes rett før servering
Fersk pasta

Slik gjør du:

  1. Tørk av klubbene med tørkepapir og ta av skinnet om du vil. Bland mel, salt og pepper i en bolle og bland dette godt sammen med kyllingen.
  2. Brun kyllingen på alle sider i litt olje og legg dem i bunnen av gryten.
  3. Stek løken blank i litt smør, før du tilsetter paprikakrydder og tomatpure og rører litt. Tilsett så kraften og la det småkoke i noen minutter før du heller det over kyllingen.
  4. La det putre i 6 timer på high eller 9 timer på low.
  5. Ta ut kyllingen og smak til sausen med litt rømme noen minutter flr servering.
  6. Server med pasta.

Mer Crock Pot her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *