Mat

Pulled pork i Crock Pot

Pulled Pork er opprinnelig fra sørstatene i USA hvor de grillet kjøttet i over 12 timer. Denne «hverdagsvarianten» lager seg selv mens dere er på jobb, og er en saftig favoritt her i huset.

Forberedelse: Ca. 10 min. Koketid: 7-9 timer. Ca. 6 porsjoner.

Du trenger:
Ca. 1 kg nakkefilet av svin uten bein
1 gul løk, finhakket
6-8 fedd hvitløk, finhakket
BBQ saus:
2 dl ketchup
1 ss chipotlekrydder
3.33 dl Coca Cola
2 dl vann
1 ss sukker
1 ts malt koriander
1 ts malt spisskummen
1 ss whiskey (valgfritt)
1 ss honning (valgfritt)
1 ss soya saus (valgfritt)

Til servering:
Hamburgerbrød
Coleslaw
BBQ-saus

Slik gjør du:

  1. Stek løk og hvitløk og legg i bunnen av gryten.
  2. Legg kjøttet oppå den stekte løken.
  3. Bland sammen ingrediensene til BBQ-sausen og hell den over kjøttet.
  4. La herligheten koke i mellom 7 og 9 timer på lav varme.
  5. Løft kjøttet opp av kjelen og riv det fra hverandre ved hjelp av to gafler. Ha noen ss av kraften fra kjelen over kjøttet.
  6. Server i hamburgerbrød med coleslaw og en god BBQ-saus til.

Mer Crock Pot her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *