Barnebursdag

Invitasjon til barnebursdag

Invitasjon til barnebursdag

Du kan kjøpe ferdige bursdagsinvitasjoner, kjøpe vanlige kort som du skriver på eller lage dem selv sammen med bursdagsbarnet, for mer inspirasjon klikk her.

På invitasjonen skriver du tid og sted for bursdagsselskapet og hvor lenge det varer, i tillegg til spesiell informasjon om selskapet som for eksempel at det skal holdes ute eller at gjestene skal kle seg ut. Eksempelvis ”Du inviteres til superheltfest og det er flott om du kler deg ut som din favorittsuperhelt” eller ”Vi skal være ute og ake, så ta med akebrett og varme klær”. Skriv også om festen flyttes hjem dersom det blir dårlig vær.

Forlag til tekst til barnebursdagsinvitasjon:

”Kjære x! Jeg vil gjerne invitere deg til min fireårsdag mandag 6. august kl. 17.00 i (adresse). Festen vi vare frem til ca. klokken 19.00. Send melding til xxxxxxxx innen fredag 3. august dersom du ønsker å komme. Husk å gi beskjed om du har matallergi. Hilsen x”

Her finner du mange tips til barnebursdagen. 

Legg igjen en kommentar