Instagram

Snart farsdag – «gi bort» det tredje skiftet?

Det har vært mye fokus på det tredje skiftet den siste tiden og det er ikke uten grunn. Det tredje skiftet er å administrere og koordinere familielivet for at det skal gå mest mulig knirkefritt. 

Dette er ofte usynlige og tidkrevende oppgaver, som partneren kanskje ikke engang får med seg at blir gjort. Familiens CEO, eller administrerende direktør om du vil, er ofte kvinnen.

Skal mini i en barnebursdag?Da er det en del planlegging som skal skje i kulissene

*Gave til bursdagsbarnet og skriving av kort

*Svare på invitasjonen

*Huske på selve bursdagen, slik at den ikke glemmes

*Og at barnet har rene finklær i riktig størrelse til selskapet

Tenker du kanskje at det på tide å oppdatere arbeidsfordelingen hjemme? At det er på tide å trekke seg litt ut og la den andre ta mer ansvar? 13. november er det farsdag. Hva med å gi far i huset en forfremmelse til delt administrerende direktør i Familien AS. 

For å hjelpe ham godt på vei, er planleggeren fra enklere småbarnsliv det perfekte styringsverktøyet. Her finner du alt fra middagsplanlegger, middagstips, datoer som kan være viktig i barnefamilier som rockesokk og luciadagen, liste for planleggingsdager, påminnelse en uke før 17 mai om finstasen passer, forslag til rampenissens rampestreker og så videre.

Og da må du huske å ha litt is i magen og tørre å slippe kontrollen – YOLO. Akseptere at oppgaven blir gjort litt annerledes enn om du hadde gjort den selv. Men det skader ikke å bli enige om en minimum standard.

Klikk planleggeren hjem med Vipps her: https://www.friskforlag.no/produkt/planlegger-2023/

#makefamilielivergreateagain #dettredjeskiftet #planlegger #agenda #familieplanlegger

Legg igjen en kommentar