Instagram

Enklere Småbarnsliv planlegger 2023

#reklameforegenbok

NB! Det blå magebeltet er enkelt å ta av.

Jeg slår et slag for planleggeren, den gode gamle i papir. Den har ingen alarm som plinger 30 minutter før møtet ditt begynner, men den gir deg en unik oversikt over hva du skal fremover.

For tredje år på rad kommer denne planleggeren som er spesielt tilpasset for småbarnsforeldre (med barn fra 0-12 år). Den inneholder enkelt og greit det småbarnsforeldre trenger for å ha kontroll på det meste. Oversikt over hvem som har vært hjemme med sykt barn og på planleggingsdager, liste over enkle middager, viktige datoer som “rockesokk”, fastelavn og vaffeldagen, og mye mye mer.

I starten av hver måned ligger det to planleggingsark, og for hver uke får du blant annet en egen middagsplanlegger, slik at du enkelt kan bla deg tilbake i ukene for middagsinspirasjon eller slå opp i listen over enkle middager og fylle inn.

Med en slik planlegger har du alt på ett sted – gjøremålslister, treningslogg, middagsplaner, avtaler, møter og alt annet du trenger. Det blir oversiktlig, og kanskje synes du, som meg, at det er veldig tilfredsstillende å krysse ut «to do»-ene dine etterhvert som de er fullført?

PS: En annen bonus med å bruke en planlegger som dette, er at hvis du blir spurt om du vil være med på noe som du egentlig ikke har lyst til, kan du si at du må hjem å sjekke kalenderen din. Det er gjerne lettere å sende en SMS i etterkant og svare at det dessverre ikke passet.

Klikk her for å bestille. Den har blitt fort utsolgt de siste to årene, så her gjelder det å være rask.

Den perfekte planleggeren for småbarnsforeldre <3

Klikk her for å bestille.

Legg igjen en kommentar