Instagram

Sett deg opp på liste for planleggeren for 2022

Enklere småbarnsliv planleggeren for 2021 ble fort utsolgt. Det er så stas at så mange av dere har kjøpt planleggeren og det er fantastisk å få så fine tilbakemeldinger på den. Jeg har også fått mange henvendelser fra dere der ute om planleggeren kommer inn igjen, men det gjør den dessverre ikke. Det tar rett og slett for lang til å få den produsert.

Hvis du vil sikre deg planleggeren for 2022 kan du klikke på bildet over. Da kommer du videre til en side hvor kan du melde deg på en interesseliste for 2022-planleggeren, slik at du får tilsendt en e-post når vi åpner salget for neste års planlegger til høsten igjen. Du kan også legge inn telefonnummer for sms om ønskelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.