Instagram

Nytt år, nye muligheter

Planlegger 2021 småbarnsforeldre

Nå er det snart tid for å sette 2020-planleggeren i bokhyllen sammen med historiebøkene, og til å ta i bruk den rykende ferske planleggeren for 2021.

Selv er jeg superfornøyd med Enklere Småbarnsliv-planleggeren etter å ha brukt den i ett år, men det er ekstra stas å få gode tilbakemeldinger fra andre som bruker planleggeren. Elin, som er alenemor til to barn, skriver blant annet at planleggeren reddet livet hennes. Tenk det da!

I starten av hver måned ligger det to planleggingsark, og for hver uke får du blant annet en egen middagsplanlegger, slik at du enkelt kan bla deg tilbake i ukene for middagsinspirasjon eller slå opp i listen over enkle middager og fylle inn. Her får du samlet alt på ett sted; gjøremålslister, treningslogg (eller noe annet du vil logge), middagsplaner, avtaler, møter, regnskap , hvem som er hjemme på planleggingsdager og sykt barn, habit trackers, spareark og alt annet du trenger. Det blir oversiktlig, og kanskje synes du, som meg, at det er veldig tilfredsstillende å krysse ut «to do»-ene dine etterhvert som de er fullført?

Bakerst i planleggeren er det en liten papirlomme hvor du kan ha liggende noen kontanter, et bursdagskort, plaster eller noe annet som du vil ha i beredskap.

Er du klar for å ønske 2021 velkommen? Klikk her for å lese mer eller for å sikre deg planleggeren.

Legg igjen en kommentar