Instagram

Planlegger for småbarnsforeldre

(egenreklame)

Jeg slår et slag for planleggeren, den gode gamle i papir. Den har ingen alarm som plinger 30 minutter før møtet ditt begynner, men den gir deg en unik oversikt over hva du skal fremover.

For familien min er nøkkelen til en enklere hverdag nettopp planlegging. For 2020 fikk jeg lage en planlegger spesialtilpasset småbarnsforeldre. Nå har jeg brukt den selv i nesten et år, og jeg ELSKER den. Den har alt jeg trenger for å ha kontroll på det meste. Med den har jeg oversikt over hvem som har vært hjemme med sykt barn og på planleggingsdager, liste over enkle middager, viktige datoer som “rockesokk”, fastelavn og vaffeldagen, og mye mye mer.

Det er ekstra stas å få gode tilbakemeldinger fra andre som bruker planleggeren. Elin, som er alenemor til to barn, skriver blant annet at planleggeren reddet livet hennes. Tenk det da!

Nå har jeg skreddersydd en planlegger for 2021 – og håper at den kan bidra til å gjøre også livet ditt litt enklere! Jeg har jobbet mye med å fylle denne kalenderen med tips og triks som nettopp vi småbarnsforeldre trenger.

I starten av hver måned ligger det to planleggingsark, og for hver uke får du blant annet en egen middagsplanlegger, slik at du enkelt kan bla deg tilbake i ukene for middagsinspirasjon eller slå opp i listen over enkle middager og fylle inn.

Med en slik planlegger har du alt på ett sted – gjøremålslister, treningslogg (eller noe annet du vil logge), middagsplaner, avtaler, møter og alt annet du trenger. Det blir oversiktlig, og kanskje synes du, som meg, at det er veldig tilfredsstillende å krysse ut «to do»-ene dine etterhvert som de er fullført?

PS: En annen bonus med å bruke en planlegger som dette, er at hvis du blir spurt om du vil være med på noe som du egentlig ikke har lyst til, kan du si at du må hjem å sjekke planleggeren din. Det er gjerne lettere å sende en SMS i etterkant og svare at det dessverre ikke passet.

Bakerst i planleggeren er det en liten papirlomme hvor du kan ha liggende noen kontanter, et bursdagskort, plaster eller noe annet som du vil ha i beredskap.

Er du klar for å ønske 2021 velkommen? Klikk her for å lese mer eller for å sikre deg planleggeren.

Legg igjen en kommentar