Instagram

Edderkoppmuffins a la Ingvild

Ta utgangspunkt i disse muffinsene, eller den glutenfrie «fuskevarianten» fra Toro.

Bland to melis og vann til du får en passe rennende glasur. Ta 2/3 i en pose som du farger grønn med konditorfarge og 1/3 i en pose som du farger svart.

Fordel den grønne glasuren utover muffinsene. La den stå i 1 minutt før du sprøyter det svarte glasuren som en spiral på muffinsen ut fra et lite hull i en brødpose, start i midten av muffinsen og jobb deg utover. Dra deretter en tannpirker fra midten av muffinsen og ut til kanten, på tvers av spiralen. Gjør dette fem ganger fra midten og ut jevnt rundt på muffinsen slik at du får et jevnt edderkoppnett.

Tips: Du kan også bruke sort/brun glasur i bunn og hvitt edderkoppnett.

Mer Halloween her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *